Industribelysning

Industribelysning – rådgivning og installation – Arden EL-service A/S

Industribelysning og belysning til erhverv er noget, vi er eksperter i hos Arden EL-service A/S. 

Vores belysningsrådgiver og autoriserede elektrikere og el-installatører står klar til at hjælpe fra start til slut – både når det gælder udskiftning af eksisterende lyskilder, og når det drejer sig om nyinstallation i nybyggeri og renoveringsprojekter.

Vi har stor erfaring inden for alle aspekter ved erhvervs- og industribelysning og vi har kunder i Arden og omegn.

Industribelysning Arden

Læs mere herunder om henholdsvist industri- og erhvervsbelysning. 

 

Industribelysning med professionel rådgivning

Er der store udgifter på el i lagerhallen eller produktionshallen, så kan den rette industribelysning hjælpe til at reducere omkostningerne væsentligt. 

Vi leverer komplette belysningsløsninger af højeste kvalitet, hvor både armaturer og installation er konkurrencedygtige på pris. Det der indledningsvist er væsentligt for dig, er at du får den optimale løsning, og det vil vores belysningsrådgiver sikre. Med den rette løsning, kan du opnå store energibesparelser. Vi ser ofte, at en investering i udskiftning af belysning til eksempelvis intelligente LED-løsninger eller udskiftning af lysstofrør til LED rør, har en tilbagebetalingstid på meget få år.

Vi skræddersyr en løsning, der både matcher virksomhedens behov, dine ønsker til design og funktioner og selvfølgelig virksomhedens økonomi. 

Du kan booke vores energi- og belysningsrådgiver til et uforpligtende energitjek – Ring 98 56 16 66 eller send os en email

LED belysning – Lys-styring og armaturer

I dag findes der et væld af muligheder, når vi taler om belysning, og det er især de intelligente løsninger med LED og styring, der vinder frem. Vi har stor erfaring i at finde frem til den rigtige kombination til alle typer af virksomheder – uanset omfang og lysbehov. 

Når det drejer sig om lys-armaturer til brug i forskellige typer af bygninger, så kan vi hjælpe med installation af alt fra LED-rør (udskiftning af lysstofrør), paneler, spots og downlights til helt ordinære lamper, der anvendes i kontormiljøer. Vi kan også hjælpe med specialtilpassede designløsninger, hvor der f.eks. monteres eller integreres LED bånd og skinner i mønstre og designs efter eget valg i eller på lofter, vægge, gulve og udendørs. 

LED belysning Arden

Så er der lysstyringer, som ud over at gøre hverdagen lidt lettere også er med til at sænke el-regningen til belysning:

 • Lyssensorer (også kaldet bevægelsessensorer) – automatisk tænd/sluk når sensoren registrerer bevægelse
 • Dagslyssensorer (også kaldet dagslysfølere) – automatisk tilpasning af lysstyrken i forhold til dagslys
 • Trådløse kontakter
 • Lysstyring – IHC, KNX, DALI m.fl.

Ud fra virksomhedens størrelse, indretning og lysbehov, kan vi let og hurtigt vurdere, hvilken type armaturer og styring, der vil egne sig bedst – også set i forhold til de økonomiske aspekter.

 

Lys-armaturer til DAMPA lofter

Vi er en del af TS-gruppen, og i den forbindelse er vi udvalgt som forhandler og montør af de unikke LED-paneler til DAMPA’s metal-lofter i Clip-In serien. LED-panelerne er specialtilpassede, så de kan skiftes ud med standard DAMPA-kassetter. Det betyder nem og hurtig installation. Samtidig er lyspanelerne stort set rengørings- og vedligeholdelsesfri og har en levetid på >50.000 timer. Mere om DAMPA LED.

 

Vidste du, at energioptimering i virksomheden kan betale for sig selv?

Der findes flere muligheder, når det drejer sig om finansiering af en virksomheds investering i energirenovering. Både i forhold til belysningsudskiftning, men også i forhold til generel energioptimering (varme, ventilation, trykluft mv.)

 • I nogle tilfælde, kan/vil dit energiselskab finansiere energirenoveringsprojekter. Eksempelvis kan det beløb der spares årligt, være afdrag nok til at betale for investeringen – altså en slags afdragsordning.
 • Der findes også energioptimeringsaftaler, hvor virksomheden kun investerer et beløb, der kan trækkes fra det eksisterende driftsbudget.
 • Tilskudsordninger kan også være med til at betale for investeringen. Vi kan også søge disse for dig.

Vi er helt up-to-date med de forskellige finansieringsmuligheder, og du er mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

 

Få et uforpligtende tilbud og et samlet overblik over:

 • Prisen /investeringsomkostningerne – vi kan også se på en finansieringsløsning (se neden for)
 • Muligheder for at få energitilskud (husk at vi kan ansøge for dig)
 • El-forbruget fremadrettet – hvor alle besparelsesfaktorer afdækkes
 • ROI – tilbagebetalingstiden er ofte overraskende kort

Det kræver ikke mere end et besøg fra vores energi- og belysningsrådgiver for at få et godt og uforpligtende tilbud på udskiftning eller nyinstallation af lys, spots, rør eller andet.

Arden EL-service A/S står for kvalitet i både håndværk og materialer, og vi overholder naturligvis alle gældende love og regler..

Ring på 98 56 16 66 eller send os en email.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 12 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk