Alt inden for autoriserede el-installationer i Arden

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.

Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vores elektrikere og el-installatører er eksperter i el-installationer – og løser opgaven, der hvor den er, om det er i og i nærheden af  Arden.

 

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vores elektrikere arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Kontakt os på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave i dag.

El installation af Arden El-service i Aalborg, Støvring, Skørping

Lad os hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer

 

  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

El-installatører over hele landet

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en lokal forankret el-installatør, som kører i Arden og omegn, og som er en del af et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

 

Ingen panik – el-vagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende. Kontakt os på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk for en aftale skræddersyet til din el-installation.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 8 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk