Lamper – Belysning

​Lamper og belysning – gode priser og tilbud – Arden EL-service A/S

I vores EL SALG butik i Arden finder du et stort belysningsudvalg. Vi har altid gode tilbud på lamper af enhver type, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Vi fører mange af de velkendte lampemærker som eksempelvis Philips, Nordlux, VITA, EGLO, Frandsen Lighting og mange andre.

Vores udvalg af lamper består bl.a. af typerne:

  • Loftslamper
  • Væglamper
  • Bordlamper
  • Gulvlamper
  • Skinner med spots
  • Pendler
  • Udendørs lamper

og flere andre typer af armaturer.

Som medlem af EL SALG kan du også købe lamper online – gennem EL SALGs webshop – hvor der altid er gode tilbud. Og så kan du hente dem i butikken hos os, hvis du bor lokalt. Klik på linket i den grønne boks – så åbner et nyt vindue med webshoppen:

Besøg EL-SALG´s webshops her.

Du finder desuden et stort sortiment af belysningstilbehør, som el-pærer, stikdåser og andre elartikler i butikken. Og selvfølgelig alle typer hvidevarer

Lamper Arden

Til virksomheden: Få dine kommunikationssystemer til at tale sammen

Din virksomheds kommunikationsløsninger bør tale sammen. Uden bøvl og besvær.

Det kan vi hjælpe dig med. Vi ved, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationssystemer. Så spørg os, hvis du har brug for en bedre løsning.

 

Til hjemmet: Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. 

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 10 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk