Med energibesparelser gør du noget godt – for din økonomi og for klimaet
Aalborg – Arden 

Lad os hjælpe dig med at spare energi. Det er nemlig vores speciale. Kontakt os i dag på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk og vi kontakter dig snarest – vi kører fra Arden.

Vi har energibesparelser til dig, dit landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte nær Arden. Vi kan hjælpe de fleste med at finde besparelser i energiforbruget. Nogle gange store energibesparelser. Andre gange mindre.

 

Spar energi selv eller lad os gøre det for dig

Der er mange måder at spare energi på. Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til energispare-pærer, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger.

Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år. Disse løsninger ikke alene til glæde for din pengepung men også for klimaet.

Kontakt os i dag på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk og vi kontakter dig snarest – vi kører fra Arden.

Energi optimering
Energi tjek

Få en energiberegning og et bedre overblik

Inden du kaster dig ud i et større energispare-projekt, kan det være en god ide at få lavet et energitjek. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår energiforbruget, og kommer med forslag til, hvor du kan sætte ind for at opnå energibesparelser.

 

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

  • Intelligent belysning
  • LED-belysning
  • Solceller
  • Lavenergimotorer til ventilation
  • Kommunikationsnetværk

Få energitilskud til dine energibesparelser

Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energiforbedringer – jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 10 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk