Professionelle el-installatør og elektriker i Arden

Har du brug for en elektriker nær Arden, så ring til os, Arden El-Service ☎️ 98 56 16 66. Du får mange fordele ved at vælge lige præcis os til dine el-opgaver uanset om det er til privat eller erhverv. Vi har over 50 års erfaring i el-installatør og elektriker branchen og det er din garanti for kvalitet og service på højt niveau. Men mest af alt får du faglighed og adgang til et landsdækkende netværk af el-kompetencer.

El-installatør i Aalborg, Arden, Hadsund, Støvring og Skørping

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en kvalificeret stab af uddannede og professionelle elektrikere. De fleste af vores el-installatører har mange års erfaring og mange løste el-opgaver bag sig. Tilsammen dækker vi over en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art. Vi har adresse i Arden. Vores el-installatører er vant til at arbejde fast hos privatkunder eller blot for en enkelt opgave som eksempelvis udskiftning af en stikkontakt.

Det kan også være store løsninger i virksomheder eller på institutioner – som gør, at vi sender flere el-installatører afsted i mange måneder for at være helt sikre på, at opgaven bliver løst præcist og hurtigt. Du er velkommen til at ringe til os på ☎️ 98 56 16 66, sende os en besked til 📧 el@arden-el.dk eller ved at bruge formularen i bunden af siden her.

Som el-installatør hjælper vi bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

Se hvad vi ellers kan lave for dig ➡️ under Vi tilbyder 

Autoriserede el-installatører og elektrikere i Arden.

Hos Arden EL-service A/S i Arden, får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt og forsvarligt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

Som medlem af TS-gruppen kan vi desuden trække på et landsdækkende netværk af elektrikere og el-installatører i elfaget, så der findes ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse. Du er altid velkommen til at tage en snak med os på ☎️ 98 56 16 66 eller 📧 el@arden-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 9 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk