El-installatør

Vi er din professionelle og uddannede el-montør, elektriker og el-installatør – alt i en.

Har du brug for en elektriker nær Støvring og Skørping så ring til Arden El-Service ☎️ 98 56 16 66. Du får mange fordele ved at vælge os til dine el-opgaver uanset om det er til privat eller erhverv. Vi har over 50 års erfaring i elektriker branchen. Men du får frem for alt faglighed og adgang til et landsdækkende netværk af el-kompetencer.

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede og professionelle elektrikere. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art. Vi har adresse i Arden, men kører i princippet som elektriker fra Aalborg og Hobro – samt alt derimellem. Vores el-installatører er vant til at arbejde fast hos privatkunder eller blot for en enkelt opgave med udskiftning af en stikkontakt.

Det kan også være store løsninger i virksomheder eller på insitutioner – som gør at vi sender flere el-installatører afsted i mange måneder for at sikre at opgaven bliver løst præcist og hurtigt. Står du med en større opgave længere væk end Aalborg mod Nord eller Hobro mod syd – så tøv ikke med at kontakte os – vi har mange kunder rundt om i landet også på Sjælland ☎️ 98 56 16 66

Som el-installatør hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

Se hvad vi ellers kan lave for dig ➡️ under Vi tilbyder 

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos Arden EL-service A/S nær Skørping og Støvring får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

Som medlem af TS-gruppen kan vi desuden trække på et landsdækkende netværk af elektrikere og el-installatører i elfaget, så der er ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 5 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk