Arden EL | Elektriker i Arden

Her hos Arden EL-service A/S i Arden, har vi både elektriker-virksomhed og EL-salg butik med salg af hårde hvidevarer, små-el og lamper. Vores specialuddannede og erfarne el-installatører og elektrikere kan hjælpe dig med alle typer af el-installationer, og vi har døgnvagt, så du kan ringe 24 timer i døgnet.

Vores elektrikere er bl.a. eksperter i ABA og alarm-systemer og vi servicerer både private og erhvervskunder. Kontakt os på ☎️ 98 56 16 66 eller ved at sende os en besked til 📧 el@arden-el.dk.

 

Lokalt forankret el-installatører i Arden

Vi har mere end 50 års erfaring i el-faget. Morten de Linde har siden 2010 været ejer af Arden EL-service, som han overtog efter Jens Munk. Vores 22 kompetente medarbejdere – elektrikere, el-installatører, montører og butiksmedarbejdere – er alle kendte i lokalområdet, og vi sætter en ære i at bibeholde vores loyale kundekreds, og udføre alle opgaver professionelt. Vi overholder altid aftalt pris og tidsramme.

Vores jyske flid, ansvarlighed og gode håndværk, er årsagerne til, at vi har fået mange opgaver vedr. el-installation. Det betyder at vi som elektriker tager opgaver i Arden og omegn.

 

Vi hjælper private og virksomheder med alt i el-installation

Hos Arden EL-service udfører vi alle slags el-installationer, herunder IT- og EDB-løsninger, og installationer i nybyggeri, erhvervsbyggeri og tilbygninger. Vi har både private kunder, og vi servicerer virksomheder, bl.a. med installation af belysningssystemer og sikringsløsninger med overvågning. Vi er altid opmærksomme på at anvende de mest miljørigtige materialer og el-produkter, og er rådgivende el-installatører, der kan vejlede dig optimalt i forbindelse med eksempelvis energioptimering.

Vores specialuddannede elektrikere og el-montører kan eksempelvis løse opgaver inden for:

  • Klassisk el-installation og reparation
  • Varmepumper
  • ABA-anlæg (automatisk brandalarmanlæg)
  • Solceller og solfangere
  • Hvidevarer – installation og reparation (salg i butik)
  • IT- og Data-installation (IBI, IHC og KNX)
  • Tele-, Netværks- og TV-installation og -løsninger
  • Alarm-systemer, videoovervågning, adgangskontrol mv.
  • Termografering for både private, landbrug og virksomheder

Og meget andet inden for installation og montering af el-løsninger og reparationer.

Vi holder til i Arden, men kører også helt til Sjælland. Kontakt os for en opgave på ☎️ 98 56 16 66 eller 📧 el@arden-el.dk.

Elektriker Arden, Hobro, Støvring og Skørping
Elektriker Hobro, Aalborg, Arden
El-installatør Aalborg, Hobro, Arden

Fokus på høj faglig kvalitet inden for el-opgaver

Vi vægter de faglige kompetencer inden for el-faget meget højt. Derfor fokuserer vi også på, at vores medarbejdere kontinuerligt får opdateret deres kunnen og viden. Det gælder, uanset om det er butiksmedarbejderen, du møder i vores butik eller elektrikeren, der besøger dig.

 

Du finder en elektriker eller el-installatør til enhver opgave

Vi hjælper alle kunder – fra private til landbrug, erhverv og industri. Er det en stikkontakt, der skal monteres i hjemmet, eller en industrivirksomhed der ønsker en større omforandring eller noget helt tredje, så kan du altid forvente den bedste service og den højeste kvalitet.

Kontakt os på ☎️ 98 56 16 66 eller 📧 el@arden-el.dk.

 

EL-salg butik med hårde hvidevarer, belysning og el-artikler

I vores EL-salg butik finder du et bredt udvalg af de nyeste modeller inden for hårde hvidevarer, samt et sortiment af belysning og lamper . Du finder også et stort assortiment af el-artikler og mindre el-apparater.

Vores kompetente butiksmedarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive på adressen Gutenbergvej 1, hvor Arden EL-service har til huse.

 

Døgnåbent på døgntelefonen

Du har mulighed for at komme i kontakt med os dag og nat – også i weekenden. Vores kompetente elektrikere står klar til at hjælpe dig, hvis du får uventede el-problemer.

 

Kontakt Arden EL-service A/S

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi rådgiver og vejleder, så du altid får den bedste løsning til netop dine behov. Ring eller skriv en email – vi ser frem til at høre fra dig.

Tlf. / døgnvagt: 98 56 16 66 ☎

Mail: el@arden-el.dk 📧

Faktura bedes sendt til: bogholderi@arden-el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 9 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk