Sikring af dit hjem

I 2019 blev der anmeldt 24.553 indbrud i danske hjem. Det er det laveste tal i 30 år. Det er stadig en meget ubehagelig oplevelse for langt de fleste,- derfor bør du overveje at få sikret dit hus.

Hos Arden El-service A/S i Arden kan vi hjælpe dig med alarmsystemer med videoovervågning og tyverisikring, der vil passe godt til dit hjem og behov. Vi opsætter alarmsystemer i Arden og i det meste af Nordjylland og tager gerne en uforpligtende snak med dig på forhånd.

Kontakt os pĂĄ đź“ž 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk.

 

Vi hjælper dig med sikring og alarmer!

Danmark er desværre det land i Europa, der har en kedelig 1. plads mht flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er meget du selv kan gøre for at beskytte dit hjem, både i forhold til udendørsbelysningen, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

indbrud Arden El

Du kan med fordel bruge din lokale elektriker i Arden til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi installerer både udendørsbelysning og opsætter og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig i gang med inden vi kører.

 

HvornĂĄr sker indbruddene typisk?

Selvom indbrudsstatistikken viser faldende indbrudstal i Danmark, så stiger antallet af indbrud stiger i årets sidste måneder. Det er en tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i juletiden.

indbrud om natten Arden

Antallet af indbrud er selvfølgelig højere i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det markant højere i efterårs- og vintermåneder. Mørke er attraktivt for tyve, da det er nemmere at skjule sig for naboer og fordi det er nemt for tyven at se, om beboerne er hjemme.

Kontakt Arden El og fĂĄ monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os pĂĄ đź“ž 98 56 16 66.

 

Ofte indbrud i villakvarterer

Villakvarterer er stadig tyvens mest foretrukne type af bolig. I 2018 blev 75% af alle indbrud begået i villaer i Danmark, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til – det mest oplagte er, at risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Samtidig kan tyven ofte gemme sig bag en hæk eller et hegn og rimeligt nemt komme væk via flugtveje som terrasse- eller kælderdør.

 

Skalsikring af dit hus

For mange giver det en ekstra tryghed, nĂĄr alarmen tilkobles om natten. Forskellige alarmer tilbyder den mulighed – fx gennem forskellige sensorer, der aktiveres om natten. Ellers kan man skalsikre huset.

Skalsikring betyder, at du får koblet alarmer på døre og vinduer og hvis disse bliver åbnet eller ødelagt, går alarmen i gang.

Arden El har mange ĂĄrs erfaring med skalsikring og montering af alarmsystemer – kontakt os i dag pĂĄ đź“ž 98 56 16 66, sĂĄ finder vi et rigtig godt tilbud til dig og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

FĂĄ din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Arden El-service A/S i Arden hjælpe jer.

Vi har flere års erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Selvom der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, så er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det. Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen.

Hos Arden El-service A/S i Arden kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag pĂĄ đź“ž 98 56 16 66.

Smadret vindue Aabenraa
App Arden El

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene ofte er de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være nemt og lige til at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra eller til.

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan du som forælder fĂĄ en notifikation, nĂĄr der er aktivitet ved døren og/eller nĂĄr alarmen slĂĄs fra, sĂĄ du ved at dine børn er kommet sikkert hjem uden at uvedkommende har været pĂĄ “besøg”.

Kontakt Arden El pĂĄ đź“ž 98 56 16 66 og fĂĄ et tilbud pĂĄ alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 14 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk