3 gode grunde og fordele

Til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Ingen kø og ventetid

For det første, så er det helt enkelt yerst praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår langt større frihed, da du ikke længere er nødsaget til at skulle holde i kø for at lade og du kan lade, lige når du har lyst og tid til det, eksempelvis om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også kampklar til morgendagen. I de fleste tilfælde kan du endda styre det hele fra din smartphone – det er nemt.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting som er vigtigere for dig, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem noget før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig med en ladestander, der er din.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Økonomisk smartere

At eje din egen ladestander er helt simpelt en billigere løsning end at leje en ladestader til opladning gennem et abonnement. Dette er især aktuelt, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du bruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (typisk omkring 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgiften for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere endnu ved at styre hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig se en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi giver dig meget gerne råd om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 98 56 16 66 eller ✉️ el@arden-el.dk.

3. Autoriseret installation

[Virksomhedsnavn] er din lokale og autoriseret el-installatør i [bynavn(e)] og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over det nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af det nyeste viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 15 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk