Varmepumpe – tilbud med montage

Varmepumper med installation og opsætning – få et godt tilbud – Arden EL-service

Varmepumper fås i mange størrelser, typer og modeller, og hos os får du altid et godt tilbud. Uanset om det er en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand, så tilbyder vi både professionel rådgivning og autoriseret montage og opsætning.

Vi leverer pumpeløsninger til private hjem, sommerhuse og virksomheder, og kører gerne til bl.a. Hobro, Hadsund, Aars og Støvring.

Vores autoriserede KMO montører har stor erfaring med installation af alle typer af varmepumper. Vi kører gerne på et uforpligtende besøg hos dig, og giver et tilbud på den mest optimale varmepumpeløsning, der både matcher dine ønsker og behov. 

 

Varmepumpe med autoriseret rådgivning og montage

Nogle pumpeløsninger kræver en autoriseret KMO kølemontør til montage, da eksempelvis en luft til vand varmepumpe skal kobles til vandforsyningen og radiatorsystemerne. Hos os finder du en autoriseret KMO montør, så vi kan håndtere enhver varmepumpeinstallation. 

Varmepumpe med autoriseret rådgivning og montage

Nogle pumpeløsninger kræver en autoriseret KMO kølemontør til montage, da eksempelvis en luft til vand varmepumpe skal kobles til vandforsyningen og radiatorsystemerne. Hos os finder du en autoriseret KMO montør, så vi kan håndtere enhver varmepumpeinstallation. 

 

Professionel rådgivning giver den bedste løsning

Vi vil sørge for, at du får den helt rette pumpeløsning. Og vi hjælper dig hele vejen med:

  • Professionel rådgivning – så du får en varmepumpe, der dækker både forbrugsbehov og funktions- og designønsker
  • Autoriseret montage og installation
  • Service på varmepumpen – hvis du eksempelvis ønsker en serviceaftale

Vi laver let og hurtigt en komplet oversigt til dig – helt uforpligtende. 

I et tilbud kan du eksempelvis se:

  • Pris på den udvalgte varmepumpe inkl. montage 
  • Estimeret årligt varmeforbrug – her kan du se, hvad du vil spare årligt i forhold til nuværende varmekilde
  • Fradrags- og tilskudsmuligheder – du får eksempelvis håndværkerfradrag for installationen i private hjem – og så er der energitilskud, som vi også kan søge for dig
  • Estimeret tid før varmepumpen er tjent hjem 

Generelt giver vi dig et komplet overblik over det hele, så du har et velfunderet grundlag, som du kan overveje, inden du træffer dit valg. Vi kan også lave tilbud flere forskellige løsninger, hvis du ønsker det.

Vi fører varmepumper fra bl.a.: Panasonic, Bosch, Daikin og LG – altid kvalitet i både materialer og håndværk.

 

Herunder ser vi på de 2 mest populære varmepumpe-typer: luft til luft og luft til vand:

 

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er den mest populære varmepumpe-type i Danmark i dag. Både til parcelhuset, sommerhuset og små og mellemstore virksomheder. Og de varmer, selvom det er ned til minus 21 grader udenfor.

Denne type kræver ikke en kæmpestor investering. Prisen på en luft til luft varmepumpe ligger fra ca. 8.000 kr. og op til 20.000 kr. og de fleste har tjent investeringen hjem igen på et par år. (Afhængigt af forbrug mv.)

Det tager som regel kun få timer for vores montører at montere den, da den ikke skal kobles til vandsystemet og radiatorerne. Derfor er en luft luft pumpe heller ikke helt så effektiv som en luft til vand pumpe, og i nogle tilfælde er det bedst at bibeholde den eksisterende varmekilde som supplement til luft luft varmepumpen.

 

Optimalt indeklima med frisk luft

De fleste nye varmepumpe-modeller har indbyggede filtre, der kan fjerne både vira, bakterier og dårlige lugte. Luften bliver renset gennem et partikelfilter, så indeluften altid er frisk og ren. 

 

Hvor kan en luft luft varmepumpe monteres?

Pumpens udedel installeres minimum 15 cm fra jorden og omkring 10 cm fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i boligens (eller virksomhedens) største rum – stuen – da det giver optimal varmedeling med de tilstødende rum. Indedelen monterer vi altid over udedelens niveau, men om det er 10 cm over, eller om det 2 meter over, det er helt op til dig (afhængigt af indretning/andre installationer i pågældende rum).

Du kan få flere forskellige designs, når det drejer sig om luft til luft. Den mest udbredte er vægmodellen, men du kan også få en, der ligner en radiator på en prik. 

Få et uforpligtende tilbud – ring på 98 56 16 66 eller send os en mail: el@arden-el.dk 

 

Luft til vand varmepumpe

En luft vand varmepumpe udnytter også luften udefra til opvarmning. Denne pumpetype er mere energieffektiv end en luft luft pumpe. Vores KMO montører kobler nemlig luft vand pumpen til dit centralvarmeanlæg (vandforsyningen), som lader det varme vand cirkulere rundt i dit radiatorsystem og/eller gulvvarmesystem. Den producerer også dit varme brugsvand (som fortsat kører ind i din varmtvandsbeholder). 

Pris på en luft vand varmepumpe ligger fra ca. 75.000 inkl. montage og installation. Prisen vil selvfølgelig afhænge af dit nuværende forbrug og størrelsen på den pågældende bygning. Denne løsning kræver ikke en supplerende varmekilde.

Også her kan du som privat få håndværkerfradrag og energitilskud (hvis du eksempelvis har oliefyr), og der er også energitilskud til virksomheder. Det er noget vi ved alt om, og du er velkommen til at spørge os – og vi kan også søge tilskuddet for dig. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Vores rådgiver og montører står klar til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan få den bedste pumpeløsning til dine behov. Vi udarbejder hurtigt et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov. Dertil skal vi bruge lidt informationer fra dig; som nuværende varmekilde, årligt forbrug, størrelse på bygning, installationsforhold ude/inde og ruminddelingen.

Arden EL-service servicerer private og erhverv med montage af varmepumpe i bl.a. Aars, Hobro, Skørping og Hadsund. Du kan også bestille service eller reparation af en varmepumpe hos os.  

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 10 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk