Charge Amps Ladestandere

Smart opladning af din elbil hjemme, i dit sommerhus eller på jobbet

Når du har besluttet dig for at udskifte benzin- eller diesel-bilen til en miljøvenlig elbil, så skal du nemt kunne oplade elbilen. Få hjælp af Arden EL-service – vi leverer og monterer gerne en ladestander i hjemmet og sommerhuset – eller fx i boligforeningen og firmaet. Det er overskueligt og nemt.

Vi er specialister i opsætning og montering af el-ladestandere til elbiler både i hjemmet men også til opsætning i mindre firmaer og boligselskaber.

Kontakt Arden EL-service A/S i Arden på ☎️ 98 56 16 66 for at et uforpligtende tilbud på ladestander med montering.

opladning elbil

Fordelen ved at få Arden EL-service A/S til at levere/montere en el-ladestander hjemme eller i sommerhuset er, at vi som uddannede montører sikrer os, at ladestanderen trækker den optimale mængde strøm, som der er behov for – direkte fra din indkørsel/garage. Nutidens el-biler er bygget med en vis størrelse batteri, som gør at en given opladning vil tage flere timer til el-bilen er fuldt opladet.

Som udgangspunkt bør du ikke regne med at du kan bruge almindelige indendørs- eller udendørsstikkontakter, da de ofte ikke er beregnet til en så stor belastning over længere tid.

Hos Arden EL-service A/S hjælper vi dig med at besvare dine spørgsmål om ladestandere. Vi står for levering/montering af din ladestander. Du skal bare tage stilling til hvad dit behov for opladninger: Har du har én eller flere elbiler, der skal kunne oplade på samtidig? Så skal du nemlig tage stilling til hvilken laadestander, der skal installeres.

Vælg en elbil og kør miljøvenligt

Elbiler og hybridbiler er vigtige for den grønne og miljøvenlige udvikling i vores samfund.

Økonomisk sparer du meget på privatøkonomien, når du vælger at bruge elbil frem for benzin/diesel bil. Miljøbelastningen mindskes også samtidig.

Måske er det svært at overskue skiftet til elbil? Mange overvejer nok en ekstra gang, fordi de mener det er svært at finde opladningsmuligheder eller er bekymrede for hvad det koster at oplade en elbil. Hos Arden EL-Service besvarer vi dine spørgsmål – og vi leverer gerne din nye ladestation – både til hjemmet, kontoret eller dit sommerhus.

Kontakt Arden EL-service A/S på ☎️ 98 56 16 66 og få et uforpligtende tilbud på ladestander med montering.

 

Vælg mellem to ladestandere: HALO og AURA

Arden EL-service har valgt at samarbejde med det svenske firma Charge Amps som tilbyder to innovative og brugervenlige ladestandere:

 • HALO (et oplader-stik) – til 1 el-bil
 • AURA (to oplader-stik) – til 2 el-biler – eller til deling med naboen

Som din lokale elektriker i Arden skal vi nok hjælpe dig i gang med klargøring af de udendørs stikkontakter og montering af ladestanderen.  Efter opsætning guider vi dig så du kan komme i gang med at bruge ladestanderen.

 

Ladestandere til boligforeningen

Hos Arden EL-servise er vi specialister i at montere ladestandere til elbiler i boligforeninger. Det kan være en udfordring at få monteret ladestandere i boligforeninger fordi der dels  er spørgsmålet om, hvor de må opsættes og dels el-afregning med beboerne. Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning til jeres boligforening.

Med Charge Amps Ladestander kan I sagtens følge med i de enkelte beboeres strømforbrug, og med Charge Amps AURAs to opladerstik, evt. kombineret med flere ladestandere, vil I kunne oplade flere biler på en gang, – en fordel netop i en boligforening, hvor der kan være flere elbiler.

Kontakt os i dag på ☎️98 56 16 66 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Halo ladestander

Charge Amps Halo Wallbox – smart til hjemmet og sommerhuset

Charge Amps HALO er den mindste ladestation vi tilbyder og den er optimal og elegant til hjemmet og sommerhuset eller det lille kontor. Charge Amps HALO har et fast kabel monteret som gør opladningen nem i en travl hverdag.

I dag oplades mange elbiler/hybridbiler i hjemmet eller på virksomheden. Det er afgørende, at du har et godt overblik over dit strømforbrug.

Charge Amps HALO Wallbox er en flot, innovativ og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over bilens opladning. Med den indbyggede software kan du indstille din ladestander til at oplade, når el-prisen er lav eller når el-forsyningen er mest miljøvenlig.

Du kan også låse ladestanderen, så du undgår at fremmede oplader, når du ikke er hjemme.

 • Nem og pålidelig opladning med smart software
 • Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for smart opladning
 • En af de mindste opladningsstandere på markedet
 • Fremstillet i re-cyclet aluminium

Kontakt os på ☎️98 56 16 66 for at høre mere om priser og montering.

AURA ladestander

Charge Amps AURA – til virksomheden og boligforeningen

Charge Amps Aura er en ladestationen som er smart til et hjem med to elbiler eller til virksomheden, boligforeningen eller parkeringspladsen. Hvid du monterer den hjemme, kan den deles med din nabo.

Charge Amps AURA har med sine  to udgange kapacitet til at oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

De to udgange/stik kan du indstille belastningsafbalanceret. Charge Amps AURA kan også være en del af et større system med flere ladestandere – i kombination med andre Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURAs software muliggør deling af opladningsdata fra bilen, den såkaldte Vehicle-2-Grid teknologi.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med switch og WiFi
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt Arden EL-service på ☎️98 56 16 66 for at høre mere om priser og montering.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 5 =

Find os

Gutenbergvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 16 66
Mail: el@arden-el.dk